נשים

צניעות:P

  • י"ג אדר א' התשע"ו

שאלה

בס"ד שלום כבוד הרב לאחרונה קראתי שישנה חובה ללבוש חולצות מכופתרות האם זה נכון ? בנוסף אם אני לובשת חולצת בסיס שמכסה את העצמות יש בכך איסור ? או שזה בסדר ? בנוסף רציתי לשאול האם ישנה חובה ללבוש חצאיות רחבות מאוד שיש בהן דוגמה כמו פליסה שזה קווים קווים כזה ? ושאלה אחרונה קניתי נעליים ושאני הולכת הן קצת מרעישות האם יש איסור לנעול אותן ? אין בהן עקב גבוה או משהו פשוט הסוליה משמיעה רעש תודה רבה רבה

תשובה

שלום וברכה

אין חובה ללכת בחולצות מכופתרות. חשוב שהן לא תהיינה צמודות מידי. כך הדין גם בחצאית שאין חובה ללכת רחבה מאוד העיקר שלא קצרה או צרה מידי.

הסוליה תשתשתף והכל על מקומו יבוא בשלום.