שאל את הרב - כללי

חלום על שיניים מזהב

  • ז' אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אמא שלי חלמה עליי שהיא רואה אותי בחלום וכל השיניים שלי מזהב.. היא שאלה מי עשה לי את השיניים האלה ובדיוק התעוררה מהחלום. אשמח לתשובה כי בכל מה שקשור בחלומות על שיניים אני לא מקלה ראש. למרות שבמקביל פירשתי זו לטובה כי חלומות הולכים אחרי פיו ולשונו של האדם. תודה מראש!

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

טוב שפתרת את החלום לטוב, כי מובא בקונטרס "החלומות ופתרונם" שראיית זהב בחלום היא רמז לגדולה וכבוד.

וידוע שהשיניים מרמזים על חכמה ; לכן יש לומר שהאמא ראתה רמז שתזכי לחכמות יקרות.

ואם רצונך לקבל יותר מידע בענין, נא המציאי לנו מספר טלפון לקישור.

בברכה,

רב נחום