תפילה וברכות

קצת משמעות לתפילת העמידה ומוסף כדי להסביר לדוד שלי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לצוות הרבנים , שאלתי היא כזו: דודים שלי מצרפת הגיעו אלינו , ודוד שלי ביקש ממני להסביר לו מזה עמידה ומוסף ואני לא יודעת כל כך להסביר לו , והייתי רוצה לדעת משהו , אפילו קצת כדי להביא לו קצת משמעות לתפילת העמידה ומוסף .. תודה רבה מראש שרה

תשובה

שלום וברכה

מה היית רוצה שנסביר? עמידה היא תפילת שמונה עשרה, שבה אנחנו מתפללים על כל הנדרש לנו, ומוסף היא התפילה שאנו מתפללים ובה אנו מבקשים מה` שנזכה להקריב את הקרבן הנוסף שהיינו רגילים להקריב כל שבת וחג, והתפילה נחשבת כאילו באמת הקרבנו את הקרבן. אם רצית לדעת יותר פרטי נא ונשמח לעזור לך.

בברכה - בנימין שמואלי