כשרות ברומא

  • ד' אדר א' התשע"ו

שאלה

שבוע טוב כבוד הרב, שבוע הבא אני נוסעת בע"ה לרומא ורציתי לשאול האם יש מאכלים ספציפיים שמותר מבחינת כשרות לקנות בכל סופרמרקט? אם כן, מה הם? בנוסף, אתארח במלון שכולל ארוחת בוקר, עליה אוותר (לא כשר)... אבל רציתי לשאול האם יש טעם להביא מהארץ כוסות חד פעמיות ולמזוג בבוקר מכד הקפה במלון כוס קפה ללא חלב וללא סוכר לכוס חד פעמית ,או שעדיף להמנע? תודה רבה ושבוע מצוין!

תשובה

שלום וברכה

א. ברומא יש המון מסעדות מהדרים וסופר מרקט מהדרין ראי http://www.jewishrome.com/

ב. את יכולה להביא כוס חד פעמית ולשתות כוס קפה עם סוכר ללא חלב.

כמו כן תוכלי לקחת ירקות שלמים מהמלון.

מותר לקנות בכל מקום פירות וירקות מים סודה קוקה קולה מיץ טבעי מאה אחוז.