אמונה

האם קיים ספר תפילה עם הסברים מלאים?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, השאלה מופנית לרב זמיר כהן... כבוד הרב זה זמן רב שאני מעוניין להתחזק ואני מאוד נהנה מתפילותיי אך כאשר אני הולך לבית הכנסת אינני מרוצה > אני נהנה להגיד את כל הפסוקים בריכוז מלא מילה במילה ללא השמטת אף אות דבר אשר אינו מתאפשר בבית הכנסת שבו המתפללים רצים בתפילתם ואינני מצליח להתרכז שם בתפילתי לכן אני נאלץ להתפלל בביתי. יש לי מספר שאלות לגבי התפילות ורציתי לשאול אותך האם קיים ספר המרכז את כל התפילות עם ביאורים (הסברים) או פירושים שבו אוכל להנות ולבצעם בביתי בהבנה והנאה ובריכוז מלא. מודה לך מאוד מאוד... נ.ב הרצאותיך ודיבורך כמרגליות. מי ייתן ויירבו רבנים גדולים כמוך.

תשובה

שלום לך

אשריך שהינך מתעלה במצות, וה` יהיה בעזרך שתוכל להמשיך ולהתעלות עוד ועוד. בכל חנויות הספרים תוכל לרכוש סידורים מפורשים.

בברכה - בנימין שמואלי