צניעות - מה לעשות עם המכנסיים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, בשעה טובה ומוצלחת זכיתי להתלבש בצניעות ולשים כיסוי ראש , השאלה שלי היא מה אני עושה עם כל המכנסיים שלי גיסתי ביקשה שאני יעביר לה את המכנסיים השאלה שלי אם לפי ההלכה מותר, ואולי עדיף לזרוק לפח? תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

 מכנסי נשים הינן בגדר של בגדי פריצות על כל המשתמע מכך, צעקתם של גדולי הדור על העניין, ומשכך אין להעביר מכנסיים כאלה לאחרים שלא להיות בכלל המסייעים לדבר עבירה.

ומותר לזרוק אותם לפח. ואשרייך שהכרת במלכותך, והתחלת להתלבש כבת מלך המכבדת את עצמה ואת מוצאה.

בהצלחה - מנשה ישראל