נדר לתרומת שיער

  • א' אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום רב אני חייבת עזרה אני לאחר לידה במהלך ההריון קיבלתי תשובה לבדיקה שמראה סטטיסטית סיכוי לבעיה עם התינוק. לקחתי על עצמי שאם הכל יהיה בסדר בע"ה אתרום את שיערי הארוך לילדים חולי סרטן. ברוך השם ילדתי לפני שבועיים בן זכר ובריא ושמו בישראל דורון בעודי מבררת כיצד עליי לנהוג ואיך תורמים את השיער הבנתי שאני בבעיה איןבאפשרתי לקיים את השבועה/נדר א. שיערי אינו ארוך מספיק ב. יש בשיערי גוונים ולכן לא יכולה לתרום . מה עליי לעשות?!?! לא זוכרת אם נשבעתי או נדרתי גם אם זה נדר או שבועה מסיבות שלא תלויות בי אני לא יכולה טכנית לעמוד בהחייבות זו אשמח לתשובה מהירה אני ממש לא רגועה⭐ תודה ויום טוב

תשובה

שלום וברכה

אציע שני דברים א. שאם את לא שזכית לכסות את ראשך עד עתה תכסי מכאן ואילך את ראשך.

ב. תתני תרומה לעמותה שמסייעת לחולי סרטן בשווי של פיאת שיער בדרך כלל.