ייעוץ<">

  • ל' שבט התשע"ו

שאלה

שלום אני מורה בבית ספר בדרום מנהל בית הספר התריד לפני כשנה וחצי את השומרת בהודעות לא מתאימות למרות בקשתה של השומרת להפסיק הוא המשיך לאחר כשנה נמאס לה והיא הגישה נגדו תלונה כחלק מהחקירה החוקר ביקש ממני עדות למה שקרה אני הסכמתי לאמת את הדברים והוא ביקש שאחתום אמרתי לו שאני לא רוצה שידעו הוא הבטיח שאף אחד לא ידע היום הבנתי שאחרי המשפט שהיה הוא יודע שאני נתתי עדות הם כועסים עלי שהם הביאו לי עבודה וככה החזרת אני מרגישה מאוד רע עם מה שעשיתי אני מבולבלת ולא יודעת אם פעלתי נכון ואם לא מה לעשות איך לתקן הבנתי שבמשפט הוא יצא ממשרד החינוך בלי לקבל שום זכות ואני מרגישה שפגעתי בו מאוד ואולי לא פעלתי נכון מה אוכל לעשות ??? תודה

הפחד העיקרי שלי זה שאולי היא לא סיפרה את כל האמת ואולי היא גם שותפה לרצון שהיה לו

תשובה

שלום וברכה

נראה לי שאין בך כל חטא את העדת שידוע לך שהוא הטריד אותה וזה נכון. דבר זה הוא נגד התורה ונגד החוק ועל מנהל שמטריד בנות להיות מפוטר מעבודה וכך נעשה.