אמונה

סגולה פרנסה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

פוטרתי מעבודתי לפני חצי שנה ואיני מוצאת עבודה חלופית: אני עושה השתדלות, שולחת קורות חיים, ומתפללת הרבה לבורא עולם, אולם אין כל שינוי, כל יום נעשה יותר גרוע... אני מיואשת. אנא עיזרו לי. תודה מראש :)

תשובה

שלום וברכה

כתב הרב חיד"א שסגולה גדולה לפרנסה לברך מתוך הסידור בקול את ברכת המזון.

כמו כן סגולה נפלאה היום בתענית אסתר לומר את פרק כב´ בתהילים, ולאחר אמירת פרק זה לבקש ולהתחנן על עצמך את כל הנדרש לך ובעז"ה תפילותיך יתקבלו ברצון.

בברכה - בנימין שמואלי