זוגיות

רמה רוחנית שונה בזיווג

  • י"ז שבט התשע"ו

שאלה

שלום רב! תמיד לימדו אותנו הבנות שכאשר אנחנו עולות ברוחניות גם הזיווג שלנו עולה וכן להפך... אני לא יודעת מה המקור לזה אבל האם צריך להתייחס לזה? אם בחור שאני נפגשת אתו ואני יודעת שהוא היה בירידה בזמן האחרון למרות שאני הייתי בעלייה (אבל הוא רוצה לתפוס את עצמו ולהשתנות בחזרה) - זה אומר שהוא לא הזיווג האמתי שלי? תודה!

תשובה

שלום וברכה

לא מוכרח כלל, הדברים נאמרים באופן כללי אבל אינם תמיד בדיוק ככה בכל פעם זה שונה לפי העניין.

לוגופו של עניין את צריכה לבדוק האם הוא באמת עולה רוחנית כראוי, האם אפשר לסמוך עליו שהוא יתמיד ביראת שמיים האם הירידה הייתה חזקה ועד איפה הוא הגיע וכו' ככל שהתמונה תהיה ברורה יותר כך תוכלי לקבל החלטה נכונה ומושכלת.