נשים

כיסוי ראש, מפחדת שחלילה בעלי ´לא יאהב את המראה החדש

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום ובברכה אני נשואה כ- 6 שנים תודה לאל רקע דתי ביתנו אינני שמה כיסוי ראש.. כרגע אני באיזשהו תהליך של חיוב כיסוי ראש..אני מפחדת שאני אשבר אני יודעת מה הכוח של מצווה זו לשים כיסוי ראש . א ני מפחדת שחלילה בעלי ´לא יאהב את המראה החדש.. למרות שהוא תומך בעניין אודה לכם אם תוכלו לתת לי עידוד אשמח מאוד..

תשובה

שלום וברכה

מה גדולה מעלתך שזכית לקבל על עצמך את המצוה היקרה, של כיסוי ראש, מצווה זו היא מצוה יקרה עד מאוד המלבישה את בת ישראל בכתר מלכות ומקדש את בת המלך ומביא עליה רק שפע טוב וישועות בכל דבר ועניין.

אשלח לך סרט קצר על גודל מעלת הכיסוי ראש ועל הישועות הרבות אשר נגרמים כתוצאה מכך.

ועת גדולה היא ביותר בעת שתלבשי כיסוי ראש, ותתפללי בזמן זה לישועתך בכל דבר ועניין.

style="COLOR: navy; ont-size: 10pt>זמן טוב במיוחד לקבל על עצמך עול מצוות מחדש הוא חג הפורים הבא לקראתנו לשלום, אשר כפי המבואר בגמרא קיבלו עליהם היהודים לאחר נס חג הפורים את התורה מחדש, וכמבואר במדרש על הפסוק במגילת אסתר פרק ט (כז) קִיְּמוּ וְקִבְּלוּ הַיְּהוּדִים עֲלֵיהֶם וְעַל זרעם .