חברה והשקפה

תנועת נוער אריאל , מה כבוד הרב חושב על התנועה? והאם מותר להיות חלק ממנה..?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב. תנועת נוער אריאל היא תנועה שיצא מבני עקיבא בשל השקפה שונה. התנועה הזאת היא נפרדת לחלוטין-לאחרונה חשבתי לפתוח סניף כזה באזור מגורי -כדי לתת מענה לצדיקים שלא מוצאים את מקומם בבני עקיבא ואף גרוע מכך הולכים לשם כי אין מקום אחר! מה כבוד הרב חושב על התנועה? והאם מותר להיות חלק ממנה..?? בתודה שירי

תשובה

שלום וברכה

ראוי מאוד שתעשי זאת ותקדשי את שם שמים.

זכות עצומה תהיה לך שתביאי כמה שיותר בנות לקבוצה הנפרדת של אריאל.

זכותך עצומה מאוד שאת מצילה את בנות ישראל מחטא, וכל המזכה את הרבים אין חטא בא על ידו.

את לעצמך תמשיכי ותתעלי עוד ועוד ואל תסתפקי בפחות מהטוב ביותר.

עלי והצליחי - בנימין שמואלי