נשים

&כיסוי ראש&

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום! אני בע´ה אתחתן בעוד שלושה חודשים ואני ובעלי לעתיד נ´י מתחזקים לאט לאט ברוך ה" ואני רוצה לשים כיסוי ראש אך בעלי לעתיד מפחד שזהו צעד גדול בשבילי ועדיף שאני אתחיל רק בשבתות וחגים אני ממש לא יודעת מה לעשות אני מפחדת שזה יגרום לי לאט לאט גם שבתותו וחגים לא לשים כי אני אתפתה לדברים אחרים בזמן שאני לא אהיה עם כיסוי ראש יום יום אני מאמינה שאני אלך עם מכנסיים חולצות לא צנועות וכו"... ואם יהיה לי כיסוי ראש אני לא אעשה צחוק מעצמי וכן אלך צנוע בע´ה השאלה שלי היא מה אתה ממליץ ישר כיסוי או קודם שבתות וחגים??? תודה

תשובה

שלום וברכה

התחזקי מאוד וכסי מיד את ראשך לגמרי, ובכך תביאי ברכה גדולה לביתך, ולא חלילה ההיפך.

גודל מעלת המצוה היא עד אין ערוך, ורוב שפע וטוב מגיע לביתך, ואכן דברייך נאמרים בטוב טעם ודעת ה /P>

בהערכה רבה - בנימין שמואלי