אמונה

רציתי לשאול האם יש תיקון למה שהיה בעבר..?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום.. קוראים לי אלירן ואני גר בירושלים, ועד לפני תקופה לא רחוקה הייתי עובר עברה חמורה ביותר. לפני שנתיים באחד מהימים שהייתי בביתי אחותי הגדולה (21) נכנסה למקלחת,ואיכשהו יצא ככה גיליתי שאפשר להציץ לה מאחד המקומות במקלחת,זאת היתה הפעם הראשונה שראיתי בחורה עירומה מול עיניי ומאז כל פעם שהיא היתה נכנסת להתקלח, הייתי מסתכל על גופה וחוקר אותו. כמו כן גם על אחותי היותר קטנה (15) הייתי עושה את זה-אבל פחות,כי אין כל כך מה לראות אצלה והיא לא היתה כל כך מעניינת אותי-רק מידיי פעם. חשוב לציין שאנחנו משפחה דתיה ובסיוטים הכי גדולים שלי לא תיארתי שזה מה שיקרה לי. היום כבר הפסקתי לעשות את זה כי הבנתי את חומרת הדבר. רציתי לשאול האם יש תיקון למה שהיה בעבר..?...והאם עברתי על איזו עבירה שאין דרך מוצא ממנה. אבקש להתחשב.

תשובה

שלום וברכה

על הכול מועילה תשובה והיא החרטה העמוקה והווידוי בפה והקבלה לעתיד.

ויש לך  להרבות בלימוד התורה ובעיקר בלימוד גמרא, ובכך ימחק כל שמץ מהעוון.

בברכה - בנימין שמואלי