שאל את הרב - כללי

ציצית בלי קשר

  • כ"ג טבת התשע"ו

שאלה

בס"ד יש לי ציצית שבקשירה יש שני קשרים קרוב לכנף(כמו שצריך)כריכות ושוש שני קשרים כריכות ואז קשר אחד כריכות שוב שני קשרים כריכות ושוב שני קשרים.אני צריך הוריד את כל הציציות ולשים שוב חדשות?או לפרום עד הקשר ולהוסיף קשר?או משהו אחר?בתודה מראש.(אגב יש המון ציציות שאינן כשרות בגלל זה שהכנף שלהן רובה סגור אם תוכלו לפרסם ולהפיץ שצריך להיזהר ולבדוק שבאמת בכנף יש רוב פתוחבעזרת השם זה יהיה זיכוי רבים גדול)שוב תודה:)

תשובה

לכבוד השואל,

סליחה על האיחור בתשובה.

 לפי מה שבררנו הציצית כשר, ואין צריך לפתוח ולהוסיף עוד קשר באמצע.

בברכה,

צוות הידברות