תורה ומדע

מה הרב זמיר כהן היה אומר על תחיית המתים בספרו המהפך

  • כ"ג טבת התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב קראתי חלק מספרי "המהפך " של הרב זמיר כהן, בהם המדע מתעדכן בהתאם לתנ"ך ותורת הקבלה. ואז תהיתי בעקבות דיון כיתתי עם עוד כמה בחורים איך המדע מתעדכן בהתאם לעיקר זה של תחיית המתים שהרי בימינו מדענים מתחילים להודות שמשה אמת ותורתו אמת . אז בקיצור: מה הרב זמיר כהן היה אומר בספריו מסדרת המהפך על תחיית המתים

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,
תחיית המתים תתרחש רק לאחר ביאת משיח והגאולה, והניצחון הגדול במלחמת גוג ומגוג, שבה יוודע לעולם כולו שה' אמת ותורתו אמת. וכאשר תתבצע תחיית המתים - יהיה זה נס גלוי, ממש כמו הנסים הגלויים שהיו ביציאת מצרים, שכל העמים ראו את עוצמת ה' וגודל מעשיו. כדי לראות התייחסותו של הרב זמיר כהן לנושא תחיית המתים, חפש בגוגל את המילים: "הרב זמיר כהן תחיית המתים". בהצלחה!

נ.ב.
לחיזוק נוסף באמונה, חפש בגוגל את המילים "שיחה גורלית", ותמצא חוברת קצרה שמשיבה על שאלות רבות באמונה והשקפה.

שלך בברכה,
דניאל בלס