כיצד מכשירים כלי חלבי שהשתמשו בו בטעות לבשרי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כז" טבת תשס´ט שלום לכבוד הרב ברצוני לדעת כיצד מכשירים כלי חלבי שהשתמשו בו בטעות לבשרי. עקב התקופה המבלבלת רציתי לדעת למי הכי נכון ומתאים לבחור בבחירות הקרבות מבחינת הכי טוב ומתאים לעם ישראל ולארץ ישראל. תודה רבה לכם

תשובה

שלום וברכה

א. תלוי בסוג הכלי, זכוכית או מתכת, נא לשאול ולפרט שוב ונחזיר תשובה בהתאם.

ב. הידברות הינו ארגון כלל יהודי שאינו מתערב בפוליטיקה. עם זאת, אם הינך מעוניינת שמדינת ישראל תהיה יותר מזוהה עם ערכי התורה והמסורת, כדאי שתבחרי במפלגה שחרתה על דגלה ערכים אלה, כי במצב הנוכחי של עם ישראל צביון המדינה תלוייה רבות באותם המייצגים בכנסת ובממשלה.

בהצלחה - מנשה ישראל