אמונה

האם יש נשמות שמתגלגלות לעולם וגורלן הוא לחלות במחלה או יסורים גופניים לצורך תיקון?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב! השאלה שלי היא: האם יש נשמות שמתגלגלות לעולם וגורלן הוא לחלות במחלה או ייסורים גופניים לצורך תיקון? אם כן, למה הנשמה לא תוקנה למעלה וירדה לעולם החומרי?

תשובה

שלום וברכה

אכן כך.

ועדיף לסבול בעולם הזה מאשר בגיהנום, וזכות גדולה יש לנשמה לבוא לעולם לתיקון.

בברכה - בנימין שמואלי