שאל את הרב - כללי

איפה בתנ"ך מדובר על אחרית הימים?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, מאחר וישנם הרבה דיבורים בזמן האחרון בנוגע לכך שהמשיח קרוב, ברצוני לדעת 1)האם אכן המצב כרגע בדרום מסמל את תחילתו של הגאולה? 2)אודה לך באם תפנה אותי לאותם פרקים בתנ´ך בהם מדובר על אחרית הימים תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

א. אנו נמצאים כבר ממש בסיום כל התיקונים, והגאולה קרובה מתמיד.

ב. קבע שיעור בספר יחזקאל מפרק לו והלאה עד סוף הספר. הפרקים מסודרים כסדרי מאורעות אחרית הימים עניין אחרי עניין. מהשיבה לארץ דרך פריחתה, והשיבה בתשובה שאחרי זה, ועד לתחיית המתים, התגלות משיח בן יוסף ומשיח בן דוד, ועד לבניין הבית השלישי.

בהצלחה - מנשה ישראל