אמונה

הכול ממש מתעכב לי כאילו משהו חסום ואני לא יודעת מה לעשות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב. אני נולדתי 17.1.76 התאריך העברי שלי הוא בט´ו בשבט . יש לי שני שמות ליאת הלן .בשם השני אף אחד לא קורא . כבוד הרב הכול קורה לי בגיל מאוחר התחתנתי בגיל מאוחר גם ילדים הבאתי בגיל מאוחר אין לי רישיון נהיגה .הכול ממש מתעכב לי כאילו משהו חסום ואני לא יודעת מה לעשות .בעלי ואני מאוד מאמינים .אני אוהבת את הקדוש ברוכו בכול ליבי ונישמתי אני כול הזמן מדברת אליו ומתפללת .בזמן האחרון אני בוכה הרבה ואני לא יודעת מה עובר עליי .אני כול הזמן מסתכלת לשמיים ומבקשת ממנו שיעזור לי . תוכל לעזור לי ולראות עם יש משהו שאני יכולה לעשות? תודה רבה שאתם עוזרים ותודה על האתר הנפלא הזה שמחזק אותי ואני לומדת המון .

תשובה

שלום וברכה

ברוך ה´ שאת כבר זכית להתחתן, וזכית לילדים, והודי לה´ על כל הטוב שגמל אותך ונתן לך, ואין לך חסימות ועיכובים מיוחדים.

ככל שתתחזקי בראיית הדברים הטובים שיש לך כך יבוא עלייך עוד ועוד שפע, אמרי תמיד בעת התעוררות הבכי
עַד הֵנָּה עֲזָרוּנוּ רַחֲמֶיךָ. וְלֹא עֲזָבוּנוּ חֲסָדֶיךָ יְהֹוָה אֱלֹהֵינוּ. וְאַל תִּטְּשֵׁנוּ יְהֹוָה אֱלֹהֵינוּ לָנֶצַח:

למדי עם בעלך בכל יום את הספר חובת הלבבות, או מסילת ישרים, ובעז"ה תרגייש שמחה ומאושרת.

בהצלחה - בנימין שמואלי