לוותר על זוגיות פרק ב'?

  • ט' טבת התשע"ו

שאלה

אני גרושה כבר 6 שנים עם 2 בנות (12,8) רק שנה שעברה הסכמתי לנסות פרק ב' מהפחד שעלי לחיות עם בנותי ולהצליח להגן על עצמינו מהמצב שהולך בחוץ לפני כשבועיים נרשמתי לשבע ברכות כי אני ב"ה דתייה ומחפשת בחור ירא שמים כרגע הכרתי אדם שמספר שהוא דתי ובפגישה בקש לתת יד ולנשק, כמובן שלא הסכמתי, יתכן שזה בחור שלא מתאים, וביתי הגדולה כבר בת 12, האם יהיה נכון לוותר על פרק ב' בחיים?

תשובה

שלום וברכה

אכן הוא לא מתאים לך. אין להתייאש חלילה. בעז"ה בזמן הקרוב תזכי למצוא את זיווגך ירא שמיים ואין כל מקום לייאוש.