אמונה

משיח, בית שיש בו אינטרנט לא יהיה ראוי לקבל משיח

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום . שמעתי הרצאה של כמה רבנים שאמרו שאינטרנט זה דבר אסור..במיוחד בבית שבית שיש בו אינטרנט המשיח לא יאהב את זה ולא יכנס לאותו בית . יש לי בבית ארבעה מחשבים..לכל אח מחשב ואני חוזרת בתשובה שנה וחצי בערך ברוך ה". ואני כל יום שומעת הרצאות של רבנים דרך האינטרנט אז הרב אמר שאפשר מחשב בבית אם אין בררה אבל בבקרה של ההורים ולכן שיהיה בסלון ולא בחדר העברתי את המחשב שלי לסלון ואמי לא קיבלה זאת ונאלצתי להחזיר אותו לחדר מה אני עושה במצב כזה? שאני רוצה להשתדל ולקבל את פני המשיח בצורה יפה ולהתחזק יותר ויותר אשמח לקבל עצה .

תשובה

שלום וברכה

בעלי התשובה של דורינו יהיו בשורה הראשונה במקבלי פני משיח צדקינו, ובוודאי את ראוייה לקבל את פני המשיח ואין לך לחשוש כלל.

האינטרנט הפתוח אכן יכול להביא לאדם מכשולים רבים, וניסיונות רבים, ועל כן אכן מומלץ מאוד להכניס סינון שישמור עלייך שלא להכשילך אפילו בטעות בדברים שאינם ראויים.

אפשר לרכוש את החסימה של חברת נתיב, או של חברת רימון ראי ובדקי מה הכי מתאים לך וכך תהיי מוגנת מהיצר הרע.

שבת שלום - בנימין שמואלי