חברה והשקפה

פגיעה בפרנסה ובנפש

  • ג' טבת התשע"ו

שאלה

שלום, רציתי לשאול אני בחורה לא שמחה עכשיו פגעו בי בנפש וגם פיטרו אותי וזה ממש הרגשה לא נעימה.רציתי לשאול מה ניתן לשעות ע"מ שאוכל להיות שמחה כמו שהייתי אני כל הזמן בוכה וכן מה ניתן לשעות כדי לגרום לאנשים שפגעו בי שגם בהם ייפגעו בפרנסה?

תשובה

שלום וברכה

חלילה להיות עסוקה בנקמות וברצון שחלילה הם ידפקו והם ידפקו וכו', במקום זה תהיי עסוקה באיך את מתקדמת. פיטרו אותך מעבודה זו הרי זה מקפצה להתקדם ולהצליח יותר, אף אחד לא פיטר אותך, בורא עולם רוצה לקדם אותך ולעלות אותך. לשקוע בעבר והרצון לנקמה יגרום לך לא להתקדם, רק ליפול לתוך הבוץ עמוק יותר ולהפוך לממורמרת יותר והדבר ישפיע עוד יותר לרעה על מצב רוחך וחבל.

מומלץ מאוד אם יש לך יכולת ללכת למאמנת אישית למספר פגישות שתתן לך דרכים טובות ונכונות איך למנף את מצבך להצלחה גדולה יותר.

בהצלחה,