תפילה וברכות

תפילת ש18

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, רציתי לשאול, כשאני מתפללת תפילת שמונה עשרה והתינוקת שלי פתאום מתעוררת או בוכה או כל סיבה אחרת שאני צריכה לגשת אליה , מה עלי לעשות? האם מותר באמצע התפילה לגשת אליה? שאלה נוספת, באילו משחקים אפשר לשחק עם הילדים בשבת? פאזל הרכבה, לוטו, כדור? תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

מותר לגשת ללא דיבור ליד ולהרימו ולהמשיך להתפלל כאשר התינוקת על ידייך.

לילדים מותר לשחק בכל הדברים שציינת, מלבד כדור ברחוב.

בברכה - בנימין שמואלי