שאל את הרב - כללי

האם יש דרך לגרום למישהו להתאהב בי?

  • כ"ד כסלו התשע"ו

שאלה

האם יש דרך ביהדות לפי הקבלה וכישופים לגרום למישהו להתאהב בי ואם כן איך?

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

עיקר תשובה לשאלתך - כן  [כמובן שלא דרך כישוף – כי זה אסור מן התורה]; וזה על ידי שימשוך הקב"ה חוט של חסד על האשה וכמבואר בגמרא מגילה דף יג.

ולכן כדי לזכות לזה יש לך להתפלל להקב"ה שיזכה אותך בחוט של חסד - והבקשה פועלת יותר כאשר את גם עושה מעשה חסד אמיתי בשביל הזולת, שאז את כבר ראויה לקבל מידה של חסד ב"מידה כנגד מידה".

אבל מעבר לשאלה, יש לעיין במצבך שמא את סובלת מאיזשהו חוסר אהבה, ולכן את מחפשת את זה דוקא "מאיפה שיבוא". כי כאשר הרגשות מאוזנים, באמת מה שהיה ראוי לך לחפש היינו הזיווג האמיתי שלך, שהוא יספק לך את כל צרכך במידה גדושה ואמיתית - וממילא תבוא האהבה אליך. ולא תצטרכי לעשות פעולות כדי ש"סתם" מישהוא יתאהב בך.

ואם את עדיין צריכה עזרה בענין, תוכלי לשלוח לנו מספר טלפון לקישור כדי שנוכל לסייע לך באיזון ההרגשים ע"י צוות מומחית מאירגונינו, ובלי תשלום.

בברכה,

רב נחום