שאל את הרב - כללי

מת שמבקש כסף

  • י"ט כסלו התשע"ו

שאלה

חמתי חלמה על אבא שלה שנפטר לפני חצי שנה שהוא בא אלייה לבית וביקש ממנה כסף כשהיא שאלה אותו כמה הוא צריך הוא אמר לה כמה שיש. היא הלכה לחדר להביא לו את הכסף וכשחזרה לפתח הבית הוא נעלם ובמקומו הופיע נחש גדול וכחול, הנחש הכיש אותה כמה פעמים אבל היא לא הרגישה שום דבר, הנחש הסתובב בבית ונעלם

תשובה

שלום וברכה

הוא ביקש שיתנו צדקה לעילוי נשמתו והוא יעתיר עליה לפרנסה מרווחת ביותר.