שאל את הרב - כללי

איך לחזור בתשובה?

  • י"ט כסלו התשע"ו

שאלה

הייתי חילונית מבית מסורתי ועכשיו אני לאט לאט חוזרת בתשובה. שמירת שבת, נרות, הפרשת חלה, ברכות השחר, אשר יצר, צניעות ועוד.. אך אני תמיד מרגישה שזה לא מספיק. יחד עם זאת אני לא יודעת איך מתקדמים עוד צעד קדימה ונורא מפחדת שאני ״דורכת במקום״. הייתי רוצה להתחזק עוד וללמוד דינים והלכות מה מותר ומה אסור, ומה סדר יום של אישה כפי שצריך להיות מבחינת תפילות ממודה אני ועד קריאת שמע. מה החובות שחלים עלי מעצם היותי אישה, נשואה, אמא, עובדת .. אשמח לתשובה ועזרה מהרב. תודה מראש.

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

אשריך ואשרי חלקך שאת מתחזקת ככל שאת יכולה! ויהי רצון שהשם יתברך יברך את דרכך הלאה.

אם את רוצה עזרה או עצה האיך להתקדם, נא שלחי לנו מספר טלפון על מנת שנוכל ליצור קשר להעברת המידע ובלי תשלום.

בברכה,

רב נחום