שאל את הרב - כללי

אלה אישית

  • י"ח כסלו התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב. יש לי בעייה כזו: אני חוזר בתשובה כבר למעלה מ-15 שנה. בהתחלה הכל היה בסדר. באיזשהו שלב התחלתי להאמין שאני המשיח, ועד היום אני מטופל בתרופות פסיכיאטריות ומעקב פסיכולוגי. אני גם לא מוצא את החצי השני שלי בגלל הבעיה הזו (ואני כבר בן 38...), וכמעט שהתייאשתי לגמרי. אבקש עצה כיצד לצאת ממצב זה ולפרוץ את כל המגבלות. תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

שלח לנו את שמך המלא ושם אימך ונתפלל עליך להצלחה בכל העניינים.