שאל את הרב - כללי

שלום בית

  • י"ז כסלו התשע"ו

שאלה

שלום לכבוד הרב מה עושים במצב שהבעל מקבל ברשת החברתית ווטסאפ סרטוני פורנו או תמונות כאלו ואחרות של נשים עירומות. . שיחה על כך שזה מפריע ולא נעים לנו הנשים והוא טוען שזה מצחיק..מה מצחיק בזה כבוד הרב ומה אפשר לעשות כדי שזה ייפסק במהרה. שיחה על כך יוצרת מתח וריב. כמובן שיוצרת אנטי ודווקא למרות שזה לא מעניין אותו בתוך תוכו אבל החבר'ה שולחים. אני מחטטת ומגלה ומקבלת דקירה בבטן . למה בעלי צריך לראות את הנשים המגעילות האלו והאם הן יותר טובות ממני??!! תעזור לי בבקשה כבוד הרב .

תשובה

שלום וברכה

זה לא מצחיק כלל. איסור חמור לצפות בדברים אלו. חובה להתנתק מקבוצות השולחות זבל זה המביא לידי חטא ועוון.

בהצלחה,