זוגיות

ספרים בתחילת הדרך

  • י"ד כסלו התשע"ו

שאלה

שלום לארגון הנפלא ולאנשים העומדים בראשו , אתם פשוט מחזקים את כולנו והמדור ״שאל את הרב״ מחכים אותי בצורה שלא תאמן יישר כח! אני מתחזקת ורציתי לדעת אילו ספרי קודש אוכל לרכוש בתחילת דרכי על מנת להבין וללמוד יותר הספר המהפך מאוד קורץ לי ואשמח לדעת גם לגבי ספר לבעלי שעדיין לא בכיוון הדת. שאלה נוספת אבי עליו השלום נפטר לפני מספר ימים ואני מנסה לגרום לאחותי לשמור שבת עבורו , אבל היא טוענת שהיא שומרת על אבא שלי בדרכים שלה , כיצד עלי לנהוג? מעריכה את עבודת הקודש שלכם יישר כח

תשובה

שלום וברכה

תודה על הברכות,

סליחה על האיחור הרב במתן התשובה. עקב עומס על המערכת לא ראיתי את שאלתך ואיתך הסליחה.

ספר המהפך מצויין גם עבור בעלך, בעלך יוכל לקרוא ולהבין לפי הקצב שלו את היופי והאמת שביהדות. אין ללחוץ על בעלך להתחזק ויש לכבדו ולהעריכו ככל יכלתך. תוכלי להשפיע עליו רק בדרכים עקיפות כמו הבאת ספרים הביתה, שמיעת תוכניות שיכולות לסייע לו בהתחזקות וכדו'. ובעיקר להרבות בתפילה על בעלך שיזכה לראות את האור ולשוב בתשובה שלימה.

כמו כן אציע שתקני את הספר אוצר דינים לאשה ולבת של הרב יצחק יוסף וללמוד בכל יום מעט הלכות שיסייע לך לעשות את הכל בצורה נכונה. אם תרצי נוכל לצרף לך חבירה/רבנית חברותא שתלמד איתך את ההלכות.

אם תוכלי לשלוח לאחותך את הסרט הבא, אני בטוח שזה ישפיע עליה לטובה http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=33&CategoryID=1&SubID=4

נשמח להמשיך ולעמוד לצידך בכל אשר תצטרכי בעז"ה.

בהצלחה,