אמונה

אבוד

  • י"ג כסלו התשע"ו

שאלה

שלום לרב אני חרדי נשוי ויש לי בעיה .כל פעם 3 ימים לפני שאישתי טהורה יש לי מחשבות והרהורים לא טהורים ואני עובד בעבודת קודש (אני לא רואה סרטים לא צנועים) האם לא עדיף להוציא זרע לבטלה פעם אחת מאשר שהראש טמא כל כך הרבה זמן?

תשובה

שלום וברכה

חלילה להוציא זרע לבטלה. יש להשתדל כמה שיותר להחליף את המחשבות במחשבות חיוביות וככל שתצליח יותר ירבה שכרך ותעלה במדריגות הקדושה והטהרה, אין להיבהל מהמחשבות והעיקר להסיח דעת לדבר אחר.