שאל את הרב - כללי

איום דאע״ש ודוד ומגוג

  • י"א כסלו התשע"ו

שאלה

כבוד הרב שלום יש בראשי מחשבות רבות שלא פוסקות לרגע מאז ששמעתי כי אכן גוג ומגוג קרבה וחלילה וחס מה שהם הערבים חס ושלום חס וחלילה שלא יזכו ליום הזה הולכים לעשות בארץ ישראל לשלוט כאן אני פשוט לא יודעת מה לעשות התחזקת מאוד אני יודעת את האמת אבל מפחיד לחשוב שבכל זאת בני ישראל ערבים זה לזה איך יכול להיות שאדם שהוא טוב שומר מצוות ירא ה׳ יקבל את אותו היחס של אדם כופר?איך אפשר לטפל בחרדות האלה?

תשובה

שלום וברכה

לא הבנתי על בסיס מה החלטת שהכופר וירא ה' ייענשו. עם ישראל יראי ה' ואלו שיחזרו בתשובה לפני ביאת המשיח לא ייענשו ולא יסבלו כלל וכלל.

אין מה לפחד! משיח בא להיטיב לעם ישראל ולא לעשות להם כל רע.

ברוכה תהיי לה' ונשמח לסייע לך יותר בחיזוק מתוך שמחה ואהבת ה'.