שאל את הרב - כללי

פלאפון כשר|

  • ז' כסלו התשע"ו

שאלה

אם יש לי פלאפון פשוט מאוד שניתן רק להתקשר דרכו וגם לשלוח הודעות וזהו אבל אין עליו תווית שהוא "כשר" וזה לא מספר שנחשב כשר. האם זו בעיה? אני לא מבין את זה מה כל כך נורא בזה לפעמים זה הרבה יותר נוח מתאים לרשום הודעה.להחליף טלפון כרוך בהוצאות כספיות נוספות ואני לא רואה כל סיבה..

תשובה

לכבוד השואל,

נראה שהדבר תלוי אם יש לפלאפון גישה לאינטרנט.

אם יש לו שום אפשרות של קישור לאינטרנט או הקלטת גלי אינטרנט, אז חייב הפלאפון הכשר.

בברכה,

רב נחום