עצוב מאוד

  • ז' כסלו התשע"ו

שאלה

שלום לך הרב אני חייב לספר לך סיפור שממש אני מזועזע ממנו אז ככה בת דודה שלי הולכת קבוע לאיזה רב לבקש ברכות ושיראה לה כיון בחיים היא מכירה אותו הרבה זמן והוא מכיר אותנ בקיצור באחת הפעמים שהיא הלכה אמרתי לה סתם ככה על הדרך תברכי אותי לזיווג היא אמרה לי בסדר אתמול היא רמה לי אני צריכה לדבר איתך יש משהו שהרב מר לי עלייך ואני לא רוצה להסתיר ממך אמרתי לה מה זה אז היא אמרה לי שביקשתי מהרב לברך אותך הוא אמר לי עליי הוא לא נמשך לנשים אני ישר היזדעזעתי ואמרתי על פי רב ככה מדבר על פי מה הוא החליט היא אמרה לי דברתי איתך בוואצפ בהודעות והוא אמר לה עם מי את מדברת אז היא אמרה עם בן הדוד שלי הוא רוצה ברכה לזיווג תברך אותו והוא בלי לשמוע אפילו את השם שלי כלום אמרה לה הוא אל נמשך לנשים מאתמול ממש אין לי מצב רוח אני מישתגע איך רב יכול ככה לדבר זה כל כך עצוב מה בקשתי ברכה לזיווג ולמה ? כי אני מאוד רוצה מין הסתם מאוד מעוניין בבחורה איך הוא החליט שאני לא נמשך לנשים ה' יודע מאיפו הוא מביא מסקנות שכאלה השאלה שלי היא לעזוב את זה ? זה לא צריך לפגוע לי בביטחון האישי שלי ? או בביטחון להכיר משהיא ? כאילו הוא הוריד לי את כל הרוח מהמיפרסים עשה לי הרגשה נוראית פשוט שאין לתאר עד כמה אשמח ממש לתשובה תודה

תשובה

שלום וברכה

מה שבטוח שלא מדובר ברב.

אין להתייחס לדברים אלו כלל וכלל. אני מניח שתמורת סכום מכובד הוא יהיה מוכן לעשות לך תיקון שתהיה נמשך גם לנשים. כמובן שכל הדברים הם דברי הבל.