חברה והשקפה

תכנית רדיו לא כשרה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום רב, ברצוני לפנות אליכם בשאלה בעניין תוכנית הרדיו אשר משודרת מדי יום ביומו ונאמר לי לא להאזין לה בסיבות שהיא כביכל לא כשרה, ז"א התוכנית היא על מיסטיקה, רוחניות,בעיות של אנשים המתקשרים לתוכנית ועוזר להם בפתרונן. שאלתי היא: האם זה נכון מה שנאמר שכל שהוא עושה מטומאה ואם כן מדוע? אודה על תשובתכם,

תשובה

שלום וברכה

אינני מכיר את התוכנית ולא את האשה, אבל יתכן מאוד שהאשה אינה משתמשת בכוח הקדושה. רוב המטפלים כיום אינם בקייאם בקבלה ומשתמשים בכוחות לא נכונים, או שהם מתחזים.

בברכה - בנימין שמואלי