זוגיות

קשר בין חרדית ומזרחיסתי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! קודם כל רציתי מאוד להודות לכם על ההאתר אני מתחזקת מאוד ממנו ובמיוחד מועיל לי המדור של השאלות ותשובות. רציתי לדעת בדחיפות אני חוזרת בתשובה כבר 8 חודשים ונמנעת מקשרים עם בנים וידידים שאינם לתועלת כמו כן ידוע לי שיש בעיה הלכתית עם שיחה של גבר ואישה. שאלתי היא כזו:אני ברוך ה` כבר משתייכת בהשקפותי לזרם החרדי וישנו בחור אחד מאוד רצינישמשתייך לזרם המזרחיסתי שמתקשר אלי מידיי פעם ומתדיין איתי על ההשקפות של החרידם והמזרוחניקים ועל הרבנים האלה והאלה וכל מיני דעות של חרדים ואנחנו מדברים על נושאים כאלה השקפתיים רציתי לדעת אם יש בכך בעיה. אשמח אם תחזירו לי תשובה במהירות לאימל. תודה רבה ה` יברך אותכם ותזכו למצוות!!

תשובה

שלום וברכה

אם כוונתך לתועלת, ואת בטוחה שגם כוונת הבחור הוא לתועלת, ואתם שומרים על רמת שיחה של ויכוח והחלפת דעות בלבד, ללא קשירת קשרים אישיים וכו`, וכמובן שאת מרגישה שהשיחות לא יגררו למשהו מעבר זה, לא היתה בכך בעיה.

אולם, הנסיון גדול מאוד, שקשה לשמור על הנ"ל, ורצוי להמעיט בזה ככל שאפשר. בהצלחה - מנשה ישראל