אמונה

אלבומי תמונות מהיותנו חילוניים מה עושים איתם?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, ברוך השם אני ובעלי חוזרים בתשובה כבר כ - 4 שנים ואנחנו כל הזמן מחפשים איפה עוד צריך להתחזק. יש לי בבית הרבה אלבומי תמונות מהיותנו חילוניים . רציתי לשאול האם כדאי לעשות משהו בנידון? להוציא אותם מהבית? לגנוז? אני יודעת שאסור לזרוק תמונות לפח ,האם זה נכון? תודה ויישר כח על עבודתכם!

תשובה

שלום וברכה

אם אינך רוצה, אין צורך להשליך את האלבומים, אלא אם כן הינכם חוששים משאלות הילדים. אין כל איסור לזרוק תמונות ואין הדבר גורם שום רע.

בהצלחה - בנימין שמואלי