פחדים...

  • ד' כסלו התשע"ו

שאלה

בזמן האחרון אני מאוד מתחזקת בעקבות המצב וההרצאות ברשת.. לדוג' (הרב יוסי מזרחי) ואני מרגישה כאילו נטרפת עליי דעתי. אני אוהבת את הקב"ה וגדלתי בבית דתי מאמץ. לצערי חזרתי בשאלה והיום שומרת שבת ב"ה. וגרה עם הורי הביולוגים שהם לא שומרים. כתוב שיראיי חטא אינם נגאלים ואני לא יודעת איך אפשר לגבור על הפחד עם כמה שאני מאמינה ואוהבת ככה מפחדת.

תשובה

שלום וברכה

מי אמר לך שיראי החטא לא ייגאלו?

אין כל סיבה לחשוב כך. אם את שו7מרת שבתכשרותטהרה כראוי, תזכי לקבל פני משיח צדקינו במהרה.