חברה והשקפה

איך צריך להסתכל על נושא המשיח בחב"ד?

  • כ"ה חשון התשע"ו

שאלה

שלום והברכה רציתי לדעת מה דעתכם על אנשי חב״ד, קצת מוסר בעיני לעבוד ולראות באיש בשר ודם את המשיח (כמובן לא לזלזל בהם).

תשובה

שלום וברכה

עניין המשיחיות אינו חזות הכל בחב"ד, מיעוט שולי בלבד סבור שהרבי זצ"ל עדיין חי וכו'.

חב"ד היא אימפריה של קירוב יהודים בכל העולם לתורה ויראת שמיים וחסידות ורובם ככולם עסוקים ביראת ה' כל היום ובקירוב יהודים לעבודת השם שעל ידי זה תתקרב הגאולה ובהכנת הדור לקבלת פני משיח צדקינו.