שאל את הרב - כללי

הכוונה

  • כ"ד חשון התשע"ו

שאלה

הי רציתי עצה אני רוצה ללמוד את החומש בפשט אשמח להמלצה על ספר ילדים בכדי שאלמד את החומש דרך סיפור פשוט טרם אלמד אותו ברבדים מורכבים בבקשה אשמח לעצה טובה שם ספרים ומהיכן רוכשים בתודה מראש

תשובה

שלום וברכה,

בחנויות ספרים בבני ברק ובערים חרדיות, ניתן למצוא ספרי לימוד פשוטים לילדים על התנ"ך. בחנויות אלה תמצא גם ספרי סיפורים על כל אבות האומה, על אברהם אבינו, על משה רבנו, על דוד המלך ועוד, שבתוכם מובאים סיפורי התנ"ך וגם רבים ממדרשי חז"ל.

כדאי להתחיל ללמוד את ספר בראשית וספר שמות, שהם קלים יותר להבנה.

בתור מבוא לתנ"ך, ניתן להיכנס לקישור למעלה --> ערוץ הידברות --> לבחור "נושאים" --> לבחור "לימוד תנ"ך"

בברכה,
דניאל בלס