איך שוטפים כלים חלביים כאשר יש רק כיור אחד במטבח

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב! אני שומרת כשרות בשר וחלב רציתי לדעת איך שוטפים כלים חלביים כאשר יש רק כיור אחד במטבח.יש לי כיור אחד במטבח עד היום לא השתמשנו בכלים חלביים היה חד פעמי אבל אני רוצה שיהיו לי כלים חלביים איך אני משתמשת עם כיור אחד בכלים איך עושים? בתודה מראש! שבוע טוב....

תשובה

שלום וברכה

אפשר לשטוף את הכלים במים קרים, ואין בכך כל בעייה, ויש להקפיד שלא לשרות כלים בכיור, ולנקות היטיב את הכיור מכל שארית של מוצר חלבי.

בברכה - בנימין שמואלי