שמיטה

בקשר להעברת שיעורי תורה

  • כ' חשון התשע"ו

שאלה

כבוד הרב שלום. רציתי לשאול אם הרב יכול לתת מעט טיפים בקשר לדרישה בפני קהל. אני לומד תורה ברוך השם ורוצה להעביר את זה הלאה. אני כן מרגיש שאני יכול לדבר בפני קהל ואני לא חושב שיש לי פחד קהל או משהו, אבל אני כן חושש שאני אתקע ולא אדע מה להגיד, או שלא יהיה מה שנקרא פאנץ בדבר התורה אני רואה שרבנים דורשים הם בונים סוג של מהלך. מדברים על דבר מסויים ואז עוד דבר ועוד דבר עד שהכל מתחבר לנקודה סופית ויפה. מאד הייתי רוצה לקבל טיפים איך אוכל ללמוד זאת

תשובה

שלום וברכה

אציע ללכת לקורס של ערכים ראה https://www.arachim.org/EventDetail.asp?LectureID=7452 נא להתקשר לברר במשרדי ערכים.