שאל את הרב - כללי

מסורתית , רוצה להתחזק , היה לי חבר ונפרדו וקשה לי

  • י"ט חשון התשע"ו

שאלה

שלום , ותודה מראש על העזרה , אני בת 21, בחורה חילונית ....ותמיד הייתי מחוברת לדת ...משתדלת לשמור מצוות ותמיד וכו׳... הבעיה שעכשיו אני נמצאת במשבר וצריכה עזרה ... היה לי חבר כמעט שנה ונפרדו ...גיליתי שבזמן שהוא היה איתי הוא היה עם בחורה נוספת ... אנחנו לא מדברים ....ואני לא מפסיקה לחשוב עליו ....אני מתפללת כדי לשכוח אותו ופשוט לא מצליחה תמיד רציתי לחיות אורח חיים דתי עם בחור דתי בעל ערכים ... אבל אני פשוט אוהבת אותו , לא מתצליחה להתנתק ... איך להתמודד...אני מבולבלת ... מצד אחד מאוד מעוניינת להכיר משהו דתי ולשמור מצוות ומצד שני אני חיה כחילונית בסביבה חילונית וקשה לי ....אני אוהבת אותו

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

קשה לשמוע על משבר זה.

אמנם, ניכר ממכתביך שאת באמת מחפשת מישהוא עם ערכים, מישהוא שאת תוכלי לסמוך עליו בכל מצב שישאר נאמן.

נא תשלחי לנו מספר טלפון לקישור כדי שנוכל להדריך אותך למלא שאיפותיך הטהורות (בלי תשלום).

בברכה,

צוות הידברות