הקפדה של אנשים

  • ט"ז חשון התשע"ו

שאלה

אני מרגיש שיש עלי הרבה הקפדה של אנשים בגלל שאני לט עונה לטלפונים שלהם לא הולך לאירועים שלהם לא נפגש עימהם בגלל שכול פגישה איתם מדברים לשון הרע וכולי.. ואירועים מעורבים ואני מתחזק מה ניתן לעשות להוריד מעלי את ההקפדות שאני מרגיש שהם פוגעות בי מאוד בחיי תודה.

תשובה

שלום וברכהה

אין לחוש מקפידות. בכל זאת לא מומלץ להתרחק לגמרי מבני אדם, אנשים לא מדברים כל היום רק לשון הרע, ניתן לחיות חיי חברה סבירים מבלי להיכשל בלשון הרע. תעשה הכל שלא ליפול בלשון הרע ובכל זאת להיות בקשר עם החברים. כמובן שאם מדובר בחברים שפיהם מלא סחי ומאסו והם מנבלים את פיהם כל הזמן בוודאי שאין להתקרב איליהם.

בהצלחה,