זוגיות

זוגיות - הכל בידי שמיים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הייתי כחודש וחצי בקשר עם בחורה,זה כלל פגישות בממוצע כל 3 ימים,לאחר תקופה זאת הצעתי לה לצאת איתי רישמית,היא השיבה שהיא מוכנה לתת לזה צ´אנס, אך לאחר שבוע וחצי החליטה שזה לא ילך בניינו,איך אני אמור להבין את ההחלטה הזאת תוך זמן כה קצר והאם שווה להציע לה לתת לזה צ´אנס שוב,או שלהאמין שמה שבליבה ומה שהיא החליטה רצון האל הוא והכל בידי שמיים?תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה

אכן הכול בידי שמים, והקב´ה יושב ומזווג זיווגים ושומר שלא להיכשל בזיווג לא מתאים, ועל כן אין לך לדאוג כלל.

בברכה - בנימין שמואלי