אמונה

מה יקרה לילדים באחרית הימים?

  • י"ג חשון התשע"ו

שאלה

שלום, שאלתי היא: מה יקרה לילדים מתחת לגיל מצוות במלחמת גוג ומגוג ובאחרית הימים? והאם זה תלוי בהוריהם שמקיימים מצוות או לא? תודה

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

כבר כתב הרמב"ם על זה (הלכות מלכים פרק יב, הלכה ד): "וכל אלו הדברים וכיוצא בהן--לא יידע אדם היאך יהיו, עד שיהיו."

אמנם כמובן שראוי להורים לעשות כל מה שהם יכולים לתועלת ילדיהם, כולל חיזוק במצוות כדי שתהא למשפחה שמירה.

ואם רצונך לקבל מידע יותר מפורטת בענין, נא לשלוח אלינו מספר טלפון לקישור כדי שנוכל להעביר לך חומר בענין בלי תשלום.

בברכה,

רב נחום