זוגיות

היכרות באתר הכרויות

  • י"ב חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב אני בחורה בגיל השידוכים ב''ה, נרשמתי לפני כמה ימים לאתר הכרויות חרדי, אני לא שמה תמונה וגם המידע שהבאתי על עצמי מזערי (ניסחתי את המידע על עצמי בצורה שתמשוך בחורים יראי שמיים ואיכותיים בלבד) לפני שאני עונה לפניות אני בודקת את המידע שהם נתנו על עצמם (כמה תפילות ביום, כשרות,קביעת עיתים לתורה) לאחר ההקדמה הזו, האם מבחינה הלכתית לגיטמי לנהוג כך או שהדרך היחידה להכיר היא דרך שדכנית בלבד ? במידה וזה בסדר, אם אני מתכתבת עם בחור ובמהלך התכתבות מבינה שזה לא בשבילי ומתנתקת... זו הייתה שיחה לבטלה עם גבר או שזה לגיטמי על מנת להכיר ? תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

מותר גם בהיכרות מסוג זה, אם כי הרמאויות מצויות מאוד באתרים אלו. שיחה לבדיקה וכו' בוודאי שאין זה מוגדר שיחה לבטלה.

אמליץ על האתר שלנו http://www.7brachot.co.il/

בהצלחה,