שבת

נרות שבת@@

  • ט' חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אני ובעלי מתארחים מידי שבת אצל ההורים שלי או ההורים שלו, זה קרוב לביתנו ולכן אנחנו הולכים לסעודה וחוזרים לישון בבית. אני מדליקה נרות בבית ואז אנחנו הולכים לבית הכנסת ומשם להורים. רציתי לדעת האם אני נוהגת נכון לגבי ההדלקת נרות כיוון שהבנתי שיש עיניין להדליק נרות במקום הסעודה? אשמח לתשובתך תודה רבה. חביבה.

תשובה

שלום וברכה

את נוהגת נכון, יש לקנות נרות ארוכים שידלקו עד לאחר חזרתכם הביתה וראוי לכתחילה לאכול דבר מה ליד הנרות כפירות או פיצוחים וכדו'.