חברה והשקפה

קרי לילה- אירוסין

  • ה' חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אני כרגע בתקופה שבין אירוסין לחתונה עם בחורה מדהימה ב"ה. לצערי הרב, בזמן האחרון יש לילות שאני מתעורר ובבוקר אני רואה שהגוף שלי הפריש משהו מאותו מקום אך זה לא נראה כזרע (זה לא בצבע לבן, או שזה סוג אחר של זרע שאיני מכיר), יש לי הרגשה שאולי זה צורך ביולוגי כלשהו של הגוף להפריש משהו כיון שאני משתדל יותר לשמור על העיניים ועל ההרהורים וב"ה מאז שיצאתי עם ארוסתי הטהורה שמרתי על עצמי במיוחד, גם בחדרי חדרים.., אני מאוד מתבייש לדבר על זה עם מישהו ואני מוכרח לומר לרב שכאשר זה קרה לי בפעם הראשונה ממש נשברתי והרגשתי שנכשלתי ביעד שלי לשמור על עצמי טהור ונאמן לאשתי. לסיום: אשמח לדעת האם כבוד הרב אולי יודע על אפשרות שזה בכלל לא זרע, ואם זה לא זרע אז מה זה באמת. וכיצד לפעול כדי שזה לא יחזור על עצמו. בתודה מראש ובהערכה עצומה על עבודת הקודש של ארגון הידברות.

תשובה

שלום וברכה

אין לך מה לדאוג או לחשוש, אין לזה כל קשר לקרי ולטומאה, אתה טהור ונקי ובעז"ה תזכה להקים בית נאמן בישראל בקדושה ובטהרה.