שאל את הרב - כללי

האם שופטים את האדם גם על גלגול קודם?

  • א' חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב. ידוע שכאשר בן אדם נפטר הנשמה שלו עולה לשמיים ונשפטת על המעשים בעולם הזה. האם שופטים את האדם על המעשים רק בגלגול הזה או בשאר הגלגולים גם? תודה רבה !

תשובה

שלום וברכה

לא ידוע אבל נראה שעל הגיגלוגלים הקודמים כבר דנו בפעמים הקודמות, דנים כנראה בהמשך למשפט הקודם שהיה בפטירה הקודמת האם האדם הצליח לתקן את מה שהוטל עליו במפשטו הקודם.